KARS / KAĞIZMAN - Kağızman Cumhuriyet Anaokulu

Kağızman Cumhuriyet Anaokulu

ŞAHİNDERE MAH. İNÖNÜ CAD. CUMHURIYET ANAOKULU BLOK NO: 22 KAĞIZMAN / KARS
Vizyon
Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek.
Misyon
Biz Cumhuriyet Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel gelişimlerini sağlamak,yaparak,yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak onlara saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen,saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
07.40-12.20 SABAHÇI GRUP 12.40-17.20 ÖĞLENCİ GRUP